24/05-09

09:46 God morgon nu har jag vaknat upp här hos jimmy. Igår när jag gick och lade mig mådde jag SKIT! Men mår lite bättre nu, men tror inte jag skall gå på lisseberg idag för jag borde bli frisk till skolan. bara 19 dagar kvar (^_^)
Nu skal jag gå och äta fukost. :)

23/05-09 (^_^)

08:00 "you got to pick it up, don´t let it stop." (min ringsignal) det var det första jag hörde idag (-_-) det var jimmy som ringde mig han bara "Oj, väckte jag dig?"
och jag bara "Mmmmm"
"Skall vi lägga på så du kan fortsätta?" frågade han
"Mmmmm" sa jag. och så la vi på. Jag somnade direkt med mobilen vid örat (-_-)

10:00   vaknade av att jag fick sms av mehrdad... (tinitus) han frågade om vi skulle göra något idag, och jag orkade inte svara :P (har inte svarat än) :P
sen så gick jag in i badrummet och badade, sen när jag gick upp 1h senare så messade jag jimmy att jag var klar och han ringde mig då och frågade om jag kunde komma.och jag bara "visst"
"Bra" sa han då "Vill du sova här också?"
"På ett villkår!"sa jag
"Vadå?"
"Häng med in till stan och köp ett billigt USB minne."
Och han sa "okej då"

11:30 Jag satte mig att äta lite som blev mer och mer ju mer jag åt (det var äkligt som F*N) men var hungrig också, och orkade inte fixa något annat. (^_^) åt nog i över en timma.

13:01 jag ringde till jimmy och sa att han kan börja att gå, (han bor längre bort än mig) och efter 10 min började jag att gå. jag gick och köpte comviq kompis 75  (mitt nummer 0762-733786 ) och en powerking.den var god (^_^)sen träffade jag jimmy (jimpanblåvitt.blogg.se) vid axeldahlströmstorg och vi tog 1:an till brunnsparkenoch gick in till nordstan och letade efter kjell och company (tecknik affär) men vi hittade den inte så vi letade ganska länge och tog med  massa kataloger från te.x. tecknikmagasinet, classohlson och elgiganten (^_^) men sen fick vi damp på att vi inte hittade den och då gick vi in till OnOff och frågade efter vägen men dom visade fel håll Q(*_*Q) men tillslut hittade vi affären men det vi skulle köpa var slut  :´( så vi åkte hem

16:00 vi kom hem till jimmyoch satte os vid datorn och då skapade han en blogg och sen fortsatte jag på min.

22:06 nu sitter jag här och skriver  men imorgon så skall jag på lisseberg med han, och kanske med hanna, anna och leea. (^_^) (^_^) (^_^) Ha det Gôttast.

Hej!

Hej!
Nu börjar mit 5:e försök till att börja blogga :P


RSS 2.0